Gå til innhold
Maten vår
Bærekraft
Tall og rapporter
Jobb
Om oss
Søk
Verdens beste råvarer
Møt Nortura-bonden
Vår matproduksjon
Hvorfor velge norsk kjøtt?
Folkehelse og ernæring
Mattrygghet
Matsikkerhet
FoU og innovasjon
Våre merkevarer
gilde.no
prior.no
norturaproff.no
Våre markeder
Dagligvare
PROFF
Industri
Snarvei til...
Antibiotikabruk
Dyrevelferd
Matsvinn
Norturabonden
Sirkulærøkonomi
Klima
Plast og emballasje
Forbrukerhenvendelser
Hva leter du etter?
Våre satsningsområder
Trygg og sunn mat
Mat på naturens premisser
Et livskraftig landbruk
Produsert på en ansvarlig måte
Omsorg for mennesker og dyr
Partnerskap og samarbeid
Bærekraft i Nortura
Prioriteringer
Samarbeid
Rapportering
Dialogmøter
Organisering (governance)
Snarvei til...
Dyrevelferd
Folkehelse og ernæring
Klima
Matsikkerhet
Mattrygghet
Matsvinn
Sirkulærøkonomi
Plast og emballasje
Likestilling og diskriminering
Antibiotikabruk
Hva leter du etter?
Finansiell informasjon
Finansiell kalender
Nøkkeltall
Låneprogram
Våre rapporter
Bærekraftrapport
Bærekraftstrategi
Årsmelding
Tertialrapporter
Dyrevelferdrapport
Snarvei til...
Pressesenter
Nortura bygger framtidens samvirke
Hva leter du etter?
Jobb i Nortura
Ledige stillinger
Lærling i Nortura
Studenter og nyutdannede
Møt noen av våre ansatte
Snarvei til...
Om Nortura
Våre produksjonssteder
Likestilling og diskriminering
Helse, miljø og sikkerhet
Hva leter du etter?
Om Nortura
Samvirkemodellen
Konsernledelsen
Konsernstyret
Datterselskaper
Vår historie
Personvern
For ansatte
Vedtekter
Etiske retningslinjer
Markedsregulering
Besøk totalmarked.no
Kontakt oss
Våre produksjonssteder
Forbrukerhenvendelser
For leverandører og samarbeidspartnere
Presse
Nyhetsartikler
Blogg
Varsling (ekstern lenke)
Snarvei til...
Logo, designmanual og bilder
Nortura bygger framtidens samvirke
Forbrukerhenvendelser
Hva leter du etter?
Maten vår
Verdens beste råvarer
Møt Nortura-bonden
Vår matproduksjon
Hvorfor velge norsk kjøtt?
Folkehelse og ernæring
Mattrygghet
Matsikkerhet
FoU og innovasjon
Våre merkevarer
gilde.no
prior.no
norturaproff.no
Våre markeder
Dagligvare
PROFF
Industri
Hva leter du etter?
Bærekraft
Våre satsningsområder
Trygg og sunn mat
Mat på naturens premisser
Et livskraftig landbruk
Produsert på en ansvarlig måte
Omsorg for mennesker og dyr
Partnerskap og samarbeid
Bærekraft i Nortura
Prioriteringer
Samarbeid
Rapportering
Dialogmøter
Organisering (governance)
Hva leter du etter?
Tall og rapporter
Finansiell informasjon
Finansiell kalender
Nøkkeltall
Låneprogram
Våre rapporter
Bærekraftrapport
Bærekraftstrategi
Årsmelding
Tertialrapporter
Dyrevelferdrapport
Hva leter du etter?
Jobb
Jobb i Nortura
Ledige stillinger
Lærling i Nortura
Studenter og nyutdannede
Møt noen av våre ansatte
Hva leter du etter?
Om oss
Om Nortura
Samvirkemodellen
Konsernledelsen
Konsernstyret
Datterselskaper
Vår historie
Personvern
For ansatte
Vedtekter
Etiske retningslinjer
Markedsregulering
Besøk totalmarked.no
Kontakt oss
Våre produksjonssteder
Forbrukerhenvendelser
For leverandører og samarbeidspartnere
Presse
Nyhetsartikler
Blogg
Varsling (ekstern lenke)
Hva leter du etter?
Hva leter du etter?
Medlem
NO
EN
Medlem
NO
EN
Hjem
Nyhetsartikler
Alle
Helse
Bærekraft
Dyrevelferd
Klimautslipp
Økonomi
Sirkulærøkonomi
Matsvinn
Plast/emballasje
FOU/Innovasjon
PRIOR lanserer proteinpulver - kun laget av 100% norsk eggehvite
18. november 2024
Gilde lager reklamefilmer om lav antibiotikabruk hos dyr
29. mai 2023
Nortura økte volumet av nøkkelhullsprodukter
25. mai 2023
Nortura inviterer til dialogmøte 5. juni: Er rødt kjøtt farlig?
8. mai 2023
Nortura i mål med utfasing av karragenan (E407)
7. november 2022
Gilde blir ny samarbeidspartner til langrennsjentene
9. juni 2022
Nortura økte antall Nøkkelhullsprodukter
20. april 2022
Statsministeren besøkte framtidas mønsterbruk
22. mars 2022
Enkle, sunne og gode høstnyheter fra Gilde og Prior
20. september 2021
Innovativ bruk av restråstoff fra kylling og kalkun
1. juli 2021
Lise Finckenhagen er Priors nye ambassadør
11. januar 2021
Hvit jul med Prior
9. desember 2020
Gilde lanserer frysetørket turmat
3. desember 2020
8 grunner til å velge norsk lam og sau
10. mars 2020
Bønder og psykisk helse - nominert til helsepris!
10. mars 2020
« Forrige side
1
2
Neste side »