Gå til innhold
Maten vår
Bærekraft
Tall og rapporter
Jobb
Om oss
Søk
Verdens beste råvarer
Møt Nortura-bonden
Vår matproduksjon
Hvorfor velge norsk kjøtt?
Folkehelse og ernæring
Mattrygghet
Matsikkerhet
FoU og innovasjon
Våre merkevarer
gilde.no
prior.no
norturaproff.no
Våre markeder
Dagligvare
PROFF
Industri
Snarvei til...
Antibiotikabruk
Dyrevelferd
Matsvinn
Norturabonden
Sirkulærøkonomi
Klima
Plast og emballasje
Forbrukerhenvendelser
Hva leter du etter?
Våre satsningsområder
Trygg og sunn mat
Mat på naturens premisser
Et livskraftig landbruk
Produsert på en ansvarlig måte
Omsorg for mennesker og dyr
Partnerskap og samarbeid
Bærekraft i Nortura
Prioriteringer
Samarbeid
Rapportering
Dialogmøter
Organisering (governance)
Snarvei til...
Dyrevelferd
Folkehelse og ernæring
Klima
Matsikkerhet
Mattrygghet
Matsvinn
Sirkulærøkonomi
Plast og emballasje
Likestilling og diskriminering
Antibiotikabruk
Hva leter du etter?
Finansiell informasjon
Finansiell kalender
Nøkkeltall
Låneprogram
Våre rapporter
Bærekraftrapport
Bærekraftstrategi
Årsmelding
Tertialrapporter
Dyrevelferdrapport
Snarvei til...
Pressesenter
Nortura bygger framtidens samvirke
Hva leter du etter?
Jobb i Nortura
Ledige stillinger
Lærling i Nortura
Studenter og nyutdannede
Møt noen av våre ansatte
Snarvei til...
Om Nortura
Våre produksjonssteder
Likestilling og diskriminering
Helse, miljø og sikkerhet
Hva leter du etter?
Om Nortura
Samvirkemodellen
Konsernledelsen
Konsernstyret
Datterselskaper
Vår historie
Personvern
For ansatte
Vedtekter
Etiske retningslinjer
Markedsregulering
Besøk totalmarked.no
Kontakt oss
Våre produksjonssteder
Forbrukerhenvendelser
For leverandører og samarbeidspartnere
Presse
Nyhetsartikler
Blogg
Varsling (ekstern lenke)
Snarvei til...
Logo, designmanual og bilder
Nortura bygger framtidens samvirke
Forbrukerhenvendelser
Hva leter du etter?
Maten vår
Verdens beste råvarer
Møt Nortura-bonden
Vår matproduksjon
Hvorfor velge norsk kjøtt?
Folkehelse og ernæring
Mattrygghet
Matsikkerhet
FoU og innovasjon
Våre merkevarer
gilde.no
prior.no
norturaproff.no
Våre markeder
Dagligvare
PROFF
Industri
Hva leter du etter?
Bærekraft
Våre satsningsområder
Trygg og sunn mat
Mat på naturens premisser
Et livskraftig landbruk
Produsert på en ansvarlig måte
Omsorg for mennesker og dyr
Partnerskap og samarbeid
Bærekraft i Nortura
Prioriteringer
Samarbeid
Rapportering
Dialogmøter
Organisering (governance)
Hva leter du etter?
Tall og rapporter
Finansiell informasjon
Finansiell kalender
Nøkkeltall
Låneprogram
Våre rapporter
Bærekraftrapport
Bærekraftstrategi
Årsmelding
Tertialrapporter
Dyrevelferdrapport
Hva leter du etter?
Jobb
Jobb i Nortura
Ledige stillinger
Lærling i Nortura
Studenter og nyutdannede
Møt noen av våre ansatte
Hva leter du etter?
Om oss
Om Nortura
Samvirkemodellen
Konsernledelsen
Konsernstyret
Datterselskaper
Vår historie
Personvern
For ansatte
Vedtekter
Etiske retningslinjer
Markedsregulering
Besøk totalmarked.no
Kontakt oss
Våre produksjonssteder
Forbrukerhenvendelser
For leverandører og samarbeidspartnere
Presse
Nyhetsartikler
Blogg
Varsling (ekstern lenke)
Hva leter du etter?
Hva leter du etter?
Medlem
NO
EN
Medlem
NO
EN
Hjem
Nyhetsartikler
Alle
Helse
Bærekraft
Dyrevelferd
Klimautslipp
Økonomi
Sirkulærøkonomi
Matsvinn
Plast/emballasje
FOU/Innovasjon
Stort engasjement rundt Nortura sitt dialogmøte om kjøtt og klima
27. oktober 2023
Kan presentere norske livsløpsanalyser for første gang
26. oktober 2023
Nortura inviterer til dialogmøte 25. oktober: Kjøtt og klima - en motsetning?
6. oktober 2023
Skal transportere mat med elektrisk transport
28. september 2023
Norges første forskningsprosjekt på kjøtt med redusert klimaavtrykk
22. mai 2023
Nortura har nådd myndighetenes mål om halvering av matsvinn
2. mai 2023
Spekemat fra Nortura Tynset produseres nå med fossilfri energi
18. april 2023
Overskuddsvarme fra kjøling skal varme anlegget
12. januar 2023
Kan norske blåskjell erstatte soya i kyllingfôr?
8. desember 2022
PRIOR og Felleskjøpet Agri girer opp norsk fôr-satsing: 90% norske råvarer i kyllingfôret
23. november 2022
Nortura etablerer nytt slakteri i Trøndelag
28. september 2022
Sammen om klimatiltak i jordbruket
17. august 2022
Planlegger for ny biogass- og gjødselfabrikk på Jæren
2. juni 2022
Tare fra norskekysten: Forsker på kortreist og bærekraftig dyrefôr
2. mai 2022
Bygger en mer moderne matindustri
19. januar 2022
« Forrige side
1
2
Neste side »