Gå til innhold
Maten vår
Bærekraft
Tall og rapporter
Jobb
Om oss
Søk
Verdens beste råvarer
Møt Nortura-bonden
Vår matproduksjon
Hvorfor velge norsk kjøtt?
Folkehelse og ernæring
Mattrygghet
Matsikkerhet
FoU og innovasjon
Våre merkevarer
gilde.no
prior.no
norturaproff.no
Våre markeder
Dagligvare
PROFF
Industri
Snarvei til...
Antibiotikabruk
Dyrevelferd
Matsvinn
Norturabonden
Sirkulærøkonomi
Klima
Plast og emballasje
Forbrukerhenvendelser
Hva leter du etter?
Våre satsningsområder
Trygg og sunn mat
Mat på naturens premisser
Et livskraftig landbruk
Produsert på en ansvarlig måte
Omsorg for mennesker og dyr
Partnerskap og samarbeid
Bærekraft i Nortura
Prioriteringer
Samarbeid
Rapportering
Dialogmøter
Organisering (governance)
Snarvei til...
Dyrevelferd
Folkehelse og ernæring
Klima
Matsikkerhet
Mattrygghet
Matsvinn
Sirkulærøkonomi
Plast og emballasje
Likestilling og diskriminering
Antibiotikabruk
Hva leter du etter?
Finansiell informasjon
Finansiell kalender
Nøkkeltall
Låneprogram
Våre rapporter
Bærekraftrapport
Bærekraftstrategi
Årsmelding
Tertialrapporter
Dyrevelferdrapport
Snarvei til...
Pressesenter
Nortura bygger framtidens samvirke
Hva leter du etter?
Jobb i Nortura
Ledige stillinger
Lærling i Nortura
Studenter og nyutdannede
Møt noen av våre ansatte
Snarvei til...
Om Nortura
Våre produksjonssteder
Likestilling og diskriminering
Helse, miljø og sikkerhet
Hva leter du etter?
Om Nortura
Samvirkemodellen
Konsernledelsen
Konsernstyret
Datterselskaper
Vår historie
Personvern
For ansatte
Vedtekter
Etiske retningslinjer
Markedsregulering
Besøk totalmarked.no
Kontakt oss
Våre produksjonssteder
Forbrukerhenvendelser
For leverandører og samarbeidspartnere
Presse
Nyhetsartikler
Blogg
Varsling (ekstern lenke)
Snarvei til...
Logo, designmanual og bilder
Nortura bygger framtidens samvirke
Forbrukerhenvendelser
Hva leter du etter?
Maten vår
Verdens beste råvarer
Møt Nortura-bonden
Vår matproduksjon
Hvorfor velge norsk kjøtt?
Folkehelse og ernæring
Mattrygghet
Matsikkerhet
FoU og innovasjon
Våre merkevarer
gilde.no
prior.no
norturaproff.no
Våre markeder
Dagligvare
PROFF
Industri
Hva leter du etter?
Bærekraft
Våre satsningsområder
Trygg og sunn mat
Mat på naturens premisser
Et livskraftig landbruk
Produsert på en ansvarlig måte
Omsorg for mennesker og dyr
Partnerskap og samarbeid
Bærekraft i Nortura
Prioriteringer
Samarbeid
Rapportering
Dialogmøter
Organisering (governance)
Hva leter du etter?
Tall og rapporter
Finansiell informasjon
Finansiell kalender
Nøkkeltall
Låneprogram
Våre rapporter
Bærekraftrapport
Bærekraftstrategi
Årsmelding
Tertialrapporter
Dyrevelferdrapport
Hva leter du etter?
Jobb
Jobb i Nortura
Ledige stillinger
Lærling i Nortura
Studenter og nyutdannede
Møt noen av våre ansatte
Hva leter du etter?
Om oss
Om Nortura
Samvirkemodellen
Konsernledelsen
Konsernstyret
Datterselskaper
Vår historie
Personvern
For ansatte
Vedtekter
Etiske retningslinjer
Markedsregulering
Besøk totalmarked.no
Kontakt oss
Våre produksjonssteder
Forbrukerhenvendelser
For leverandører og samarbeidspartnere
Presse
Nyhetsartikler
Blogg
Varsling (ekstern lenke)
Hva leter du etter?
Hva leter du etter?
Medlem
NO
EN
Medlem
NO
EN
Hjem
Nyhetsartikler
Alle
Helse
Bærekraft
Dyrevelferd
Klimautslipp
Økonomi
Sirkulærøkonomi
Matsvinn
Plast/emballasje
FOU/Innovasjon
Nortura inviterer til dialogmøte 5. juni: Er rødt kjøtt farlig?
8. mai 2023
I mai selges det en pakke med Gilde grillpølser annethvert sekund
8. mai 2023
Smak på menyen i årets sommersortiment fra Gilde og Prior
4. mai 2023
Nortura har nådd myndighetenes mål om halvering av matsvinn
2. mai 2023
Ny bærekraftsrapport for 2022: Mat på naturens premisser
20. april 2023
Trine Hasvang Vaag gjenvalgt som styreleder i Nortura
19. april 2023
Spekemat fra Nortura Tynset produseres nå med fossilfri energi
18. april 2023
I 2022 reddet Nortura i overkant av 25 000 poser med mat
12. april 2023
Nortura pakker 24 millioner egg i ukene før påsken
31. mars 2023
Nortura SA – Dyrevelferdsoppsummering 2022
29. mars 2023
Forsker på dyrevelferd hos slaktegris
16. mars 2023
Resultatfall i 2022 - Nortura iverksetter forbedringstiltak på 400 mnok
8. mars 2023
OPPDATERING: Ny dato for tilbakekalling av Gilde brun lapskaus grunnet allergener
24. februar 2023
Produktnyheter fra Nortura får bærekraftig emballasje: Reduserer CO2-utslippene med inntil 80 prosent
20. februar 2023
Nortura vant plastløftepris
17. februar 2023
« Forrige side
1
2
3
4
5
6
7
Neste side »