Nortura inviterer til dialogmøte 20. mai: Norsk mat på naturens premisser – er Nortura på rett vei?
Kan kjøtt produseres bærekraftig? Nortura inviterer til dialog om bærekraft, egg- og kjøttproduksjon.
Møtet er vårt første i en serie dialogmøter hvor vi ønsker å presentere og diskutere vår bærekraftstrategi for å få innspill og vise hva vi planlegger å gjøre for å styrke bærekraften i Norturas matproduksjon.
Når: Fredag 20. mai kl. 10:00 – 11:30
Sted: Litteraturhuset
Meld din interesse for arrangementet her: Klikk her.
Vi har samlet en rekke viktige aktører i samfunnsdebatten om bærekraft og mat til en dialog om våre veivalg.
Program:
9:30 – 10:00: Kaffe/te og lett servering
10:00 – 10:05: Åpning og Velkommen
Anne Marit Panengstuen, Konsernsjef i Nortura
10:05 – 10:30: I samtale
Espen Barth Eide, Klima- og miljøminister
Anne Marit Panengstuen, Konsernsjef i Nortura
10:30 – 10:50: Presentasjon av Norturas bærekraftstrategi
Cecilie A. Hultmann, Leder Bærekraft i Nortura
10:50 – 11:30: Er Nortura på rett vei? Panelsamtale
Anja Bakken Riise, Leder av Framtiden i Våre Hender
Live Kleveland, Kommunikasjonsleder i Dyrevernalliansen
Julie Rødje, Leder av Spire
Sverre Lang-Ree, Prosjektleder i Geno og bonde
Kjell S. Rakkenes, Konserndirektør for kommunikasjon, samfunnsansvar og bærekraft i Nortura
Panelsamtalen ledes av Kim N. Gabrielli, Direktør for UN Global Compact Norge
Seminaret er åpent for alle.