Bærekraftsrapport
Oppsummering av vårt bærekraftsarbeid finner du i bærekraftsrapporten. Flere nyheter fra vårt bærekraftsarbeid finner du i lenken under.
Bærekraftsrapport Alle nyheter om bærekraft
Nortura jobber kontinuerlig med bærekraftig matproduksjon i alle ledd av verdikjeden. Vårt mål er å fortsette å produsere god og trygg mat av høy kvalitet til den norske befolkningen i generasjoner som kommer.
Oppsummering av vårt bærekraftsarbeid finner du i bærekraftsrapporten. Flere nyheter fra vårt bærekraftsarbeid finner du i lenken under.
Bærekraftsrapport Alle nyheter om bærekraftNorturas bærekraftsarbeid er forankret i selskapets bærekraftstrategi. Vårt arbeid med bærekraft er inndelt i seks prioriterte områder.
En av de viktigste oppgavene til Nortura er å sørge for at maten vi produserer er trygg å spise. I tillegg vil vi bidra til et balansert, sunt og næringsrikt kosthold.
Les mer...Nortura har mål om å produsere matvarer med minst mulig klimagassutslipp, og bidra til å styrke biologisk mangfold.
Les mer...En forutsetning for norsk matproduksjon er et lønnsomt og livskraftig landbruk. Vi skal bidra til at det er lønnsomt for bonden å produsere mat og sikre industri-arbeidsplasser i distriktene.
Les mer...Nortura er opptatt av å utnytte alle råvarer effektivt og redusere matsvinn gjennom verdikjeden.
Les mer...Nortura skal være et trygt og godt sted å jobbe. God dyrevelferd gjennom hele verdikjeden er en forutsetning for vår drift.
Les mer...For at Nortura skal nå sine ambisiøse bærekraftsmål, er det helt nødvendig for oss å jobbe sammen med andre i næringslivet, landbruket, forskere, myndigheter og folk i samfunnet.
Les mer...